Showbizz

HAPŠENA JE TRI PUTA: Kristina od PROSTITUCIJE zaradila kuću od 100.000 evra

Foto: Instagram
HAPŠENA JE TRI PUTA: Kristina od PROSTITUCIJE zaradila kuću od 100.000 evra

Kristina Ferari koja se zalaže za legalizaciju prostitucije, živi u vilu od 100.000 evra, koju je zaradila baveći se najstarijim zanatom.

Kristina je, naime, promenila je pol, došla iz rodnog Zaječara u Beograd u potrazi za boljim životom, a pregledi lekara, hormonske terapije i dodatne operacije iziskivale su više novca. Rešenje je pronašla u prostituciji, u kojoj je prema njenom priznanju skoro 17 godina.

– Bavim se se*s-radom, dakle, se*s-rad ne podrazumeva samo se*s-usluge, tu bude i masaža, nekad neko želi samo određenu uslugu ili želi da razgovara, sve to uključuje paket-tretman, ne podrazumeva se samo jedno – rekla je jednom prilikom za medije.

Ona je do sada hapšena tri puta. Svaki put je platila novčanu kaznu, koja prema važećem Zakonu o javnom redu i miru iznosi od 50.000 do 150.000 dinara ili od 30 do 60 dana zatvora.

Kako piše Kurir, baveći se najstarijim zanatom sebi je sagradila luksuznu kuću. Na ulazu u njenu kuću klijente dočekuje ploča sa citatima iz jevanđelja po Jovanu, Mateju i poslanice Korinćanima.

Takođe, na kapiji stoji i kovčeg u kome, oni koji žele, mogu da ostave i novac za pomoć, kako piše, navodno ljudima sa Kosova i Metohije.

„Gospode, blagoslovi onog ko ulazi u ovaj dom. Zaštiti i sačuvaj onog ko izlazi iz njega. I daj mir onom ko u njemu ostaje“, stoji iznad ulaznih vrata na ulasku u dvorište kuće.

Foto: Instagram / Prostitucija cveta: Kristina Ferari

U blizini ove table ima još jedna na kojoj je ispisan sledeći sadržaj: „I ako imam proroštvo i znam sve tajne i sva znanja, i ako imam svu veru da i gore premeštam, a ljubavi nemam, ništa sam. I ako razdam sve imanje svoje, i ako predam telo svoje da se sažeže, a ljubavi nemam, ništa mi ne pomaže.“ I Korinćanima – stoji na jednoj strani zida, dok na drugoj piše: „Tada reče učenicima svojim: ‘Žetve je mnogo, a poslenika malo'“ Matej 9 – nalazi se na zlatnoj pločici.

Ipak, posebno je istakla jedan citat: „Zaista, zaista vam kažem: ‘Koji prima onog koga pošaljem, mene prima. A ko prima mene, prima onog koji me posla.'“ Jovan 13,20.

U njenom dvorištu može se videti i kupola na kojoj se nalazi krst. Trenutno je u njenoj oazi mira radna akcija jer starleta pravi bazen, ali i letnjikovac, deo za roštilj.

blic.rs

Kliknite da bi ste dodali komentar

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Više iz rubrike Showbizz

GO KAO PIŠTOLJ: BAKU PRASETA otkačili SPONZORI pa mora da PERE KOLA

bilbord.net05/12/2022

VRIŠTE GOLE BRADAVICE I CRNE TANGA GAĆE: Poznata Albanka isprovocirala javnost

bilbord.net05/12/2022

DEJAN MILIĆEVIĆ otkrio hit detalje sa snimanja spota: CECI smo pravili NOKTE od kutije za PAVLAKU

bilbord.net05/12/2022

SEKA ostavila skupoceni automobil, pa VOZOM otišla na nastup

bilbord.net05/12/2022

GOLA NA NJIVI: Poznata glumica napravila opštu pometnju na mrežama

bilbord.net04/12/2022

SA JOVANOM I VOJOM JE UVEK DOBRA ZABAVA: TV Hype nastavlja da u svojim projektima pomera granice

bilbord.net04/12/2022

E, SADA JE ZAISTA PRETERALA: „Žena od sultana“ na snimanju novogodišnjeg programa pojavila se sa „tonom“ pudera na licu

Zdravko Stoilković03/12/2022

FUDBALSKI TRANSFER GODINE: Dečko poznate pevačice zarađuje MILION EVRA po sezoni

bilbord.net03/12/2022

SILIKONI JOJ POISPADALI, A NOSA NIGDE: Svi ostali u neverici zbog izgleda ove poznate STARLETE

bilbord.net03/12/2022